Lola talar till nationen

Aboow län. I am back! Yes ni läste rätt. Lola is back in business. Shulululuuuuu. Jag vet, jag vet, jag har varit borta lite men chilla för nu ska jag börja bloggish igen. Vi alla vet att jag e mer kändish än farsan bre. Ajde det har har varit fett med tuff tuff senaste veckorna. Ni guzzar fattar men jag har haft en sådan där jobbish periodish. Meh ey len den perioden är slut! Chock me glad jag e idag. Jag känner mig som en riktig guzzilago.

Solen shinar över Alby just nu. Så hayat kan det inte bli. Wallah vet ni vad jag såg när jag var ute och rasta min farsa? Ja ja ni lästa rätt farsan tror att han rasta mig men egentligen är det han som behöver motion bror! Men aja det jag såg bah en liten mus. Jag svär bre loco! Fett många mus som härjar i Alby. Ohaa vad ska man göra? Jag tittade på en idag fett med sne. Jag hoppas musen tar det som en varning från mig annars är musen keff. Det är för fan inte min uppgift och jaga mus. Det är mina fienders jobb, latmaskarna, pälsbollarna, de stroppiga, de oseriösa nästan fett jobbiga katternas jobb! Ja, kärt barn har många barn. De ska ut på gatorna och jaga. Wallah jag svär jag skulle passa som General över katterna. Kissie 1 tar Alby Höjden och Kissie 2 tar nedre dalen och den katten som inte kommer tillbaka med 20 möss var får inte tonfiskish. Jag skulle ägish.

Äsch jag tror jag får fixa det här jobbish själv. Nästa gång abow jag ser framför mina juveliska ögon en mus så kommer jag fakka ur. Kommer hota den och be den hälsa alla sina vänner; Gitta från Alby, och hälsa det till alla dina chisko vänner också, hälsar pimpen Lola.

Nu ska jag fortsätta chilla i balkongen och som ni ser på bilden så har jag en del att tuggish för dagen.

Lola

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".