Morgon LALLISHHHHHH !!

" xzibit styles i kick whit it

hatjooooooo parten me but i am f******ing sick whit it " // Big daddy kane

Hur mår folket ?, viva arrivederci, jag är glad idag, ett smile bredare än en flaat screen tv. Mitt skägg har blivit längre och mitt självförtroende tuggar med mina skuldkänslor, jag tänkte börja video blogga men jag är inte säker på om det är en bra grej, eftersom när ni läser då hör ni ju mig inte, men om ni ser mig då hör ni mig, och jag vill inte att ni ska bli besvikna eller som Christoffer från Valsta säger " besvikade ". In my maind i am a free fågel hoo flaais over the pasifik ocean, så sa Jamaicanen till sin zattla ( no fördomar ).

Visste ni om att Platon var den enda under sin tid som var monoteist ? Grekland, vilket land, jag älskar Grekland fett mycket och skulle kunna göra mycket för att vara där nu, bara softa på en strand med stadium tofflor och brommapojkarnas shorts.

Nu när jag tänker efter Livet är lite som Kista gallerians food court, i den Grekiska kolgrillen jobbar Araber och i den Italienska Forno Romano jobbar Turkar. Som Martin Mutumba säger, " we är two ". /Aladin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".