Min brorsas idiotfasoner

Jag vet! Ni tänker säkert: Palla överdriva med läääängsta inlägget! Men vad ska man göra? Jag försökte förkorta historien men det gick liksom inte.. I allafall.. Det finns en sak som jag ogillar så himla mycket! Det e när man e sugen på nåt, eller ska äta nåt som man vet finns i kylen eller vart det nu kan ligga och sen när man öppnar förpackningen så e innehållet borta! Det e tomt! Fattar ni? Tänk er, man har sett att det ligger i kylskåpen och har planerat att man ska äta det.. men sen när man öppnar förpackningen.. ingenting! Asså, varför lämnar man en f*cking tom förpackning i kylskåpet?!!!! Nu ska jag berätta vad som hände: För några dagar sen hade min mamma köpt jordnötssmör för hon skulle göra en köttkryta med det. Och efter att hon hade gjort köttgrytan så fanns det ganska mycket jordnötssmör kvar. Då fick jag bästa idéen, peaunut butter jelly sandwitch!!! För jag har aldrig ätit det, så jag tänkte nu har jag värsta chansen sådär! Men den där dagen åt jag bara en macka för jag hade brottom ut, så jag hann inte njuta av den ni vet haha. Kommer typ inte ens ihåg hur den smakade liksom.. SÅ härom dagen vaknade jag upp, feeling like P Diddy (hahahaha Ke$has låt ni vet), sätter på musik, jag kände mig fett glad, det kändes som att det skulle bli en bra dag, solen sken och allt det där. It was all good ni vet! Jag går till toan och på väg till toan ser jag min bror sovandes i vardagsrummet. (redan då börjar jag ana oråd) Väl inne på toan så funderar jag på vad jag ska äta till frukost, så jag tänkte, jaaaaaaa! Nu kan jag äta peanut butter jelly smörgåsar, för jag fick ingen chans att njuta av den förra gången ju. Jag borstar min tänder, tvättar ansiktet och fräschar upp mig lite.. (fortfarande- jag var fett glad, ni vet sådär glad att ingenting kan göra en sur). Efter toabesöket går jag in i köket, tar fram rosten, tallriken, kniven, sylten, brödet och allt som jag ska ha. Sätter i två bröd i rostmaskinen och väntar.. Medans bröden e där inne öppnar jag alla förpackningar.. Jag öppnar syltenpaketet och sen jordnötssmöret..

Vad ser jag då? INGENTING! För jordnötssmöret e f***ing SLUUUUUUUUUUT! Vad fan ska det betyda seriöst?! Ärligt talat, man lämnar inte tomma förpackningar hursomhelst sådär! Vet ni hur arg jag blev eller? Jag ville gå in och kasta förpackningen på min brorsas huvud fyfan! För det e bara han som gör sånna där idiotiska grejer! Tänk er, jag hade värsta förhoppningarna om en god frukost.. men han förstörde dem, trodde min dag skulle börja fett bra, men nej.. för han förstörde den! Jag vet, det e bara jordnötssmör, men kom igeeeeeen man gör inte sånt. Man blir fett besviken ju! Och grejen e att det här händer ofta. Med glasspaket, med kakburkar, med juice, med allt! Inte nog med det, när jag konfronterade honom så garvade han bara, som en ond liten häxa! Det var då jag tänkte: "What comes around goes around", skratta på bara Eddie .. jag kommer hämnas så himla grovt på dig att det inte e sant! .. Skratta på .. Haha vad ond jag låter .. typ som Mr Berns i The Simpsons .. HAHA! Tänk er att jag såg ut som han när jag tänkte den där tanken, att jag gjorde sådär med mina fingrar som han alltid gör ni vet, och sen alltid den där .. "Excellent Hmmhmm" .. /Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista