Jag skrattar idag

Jag är beroende av låten. Kan lyssna på den om och om igen flera gånger per dag. Seriös, jag blir glad över att höra den. Mitt självförtroende växer otroligt mycket med den låten. Det här måste vara min perfekta låt att vakna med. Tänk om man fick höra den live varje morgon. Jag kan bara se scenarion framför mig;

Klockan är 06:00. Porten öppnas här nere. Jag hör hur två män stiger in i hissen. Hissen stannar på min våning. Dörren till lägenheten öppnas och så hör man visslingen på låten (ni som har hört låten fattar). Lola vaknar och fattar noll och viftar på svansen i full fart medans jag ser på frugan som lägger kudden ovanför sitt huvud som ett tecken på att hon vill fortsätta sova. In i rummet kommer Ison och Fille och sätter sig på sängkanten och börja rappa låten; *"Jag har aldrig varit rädd, nä. Gått igenom sånt som varit fett wack, Livet är hårt och det visste jag då men jag följde inga råd jag är självlärd, Jag är det. Jag svär, bre". * ** Jag går vidare och duschar och utanför dörren hör man fortfarande; *"Jag skrattar idag kanske gråter jag sen, Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen, Så jag lever idag, idag, idag".* ** När låten är klar är jag färdig vaken och Ison och Fille går vidare till nästa person som älskar att bli väckt med den låten. Vad häftigt det skulle vara. Haha, vilka tankar jag har, vilket fantasi, men vem skulle ni vilja ha som levande väckarklocka? Jag borde kanske ha skickat in det här förslaget till Metropol Morgon för att vinna en morgongåva.

Juan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista