1 av 2
2 av 2

Dröm, tro och agera!

Jag tänkte på en sak.. drömmer fett mycket asså, har alltid gjort det. (och då snackar jag inte om de vilda drömmarna man har när man sover). Nej, jag menar de drömmar man alltid har, och de drömmar man har haft men kanske släppt taget om för att man har slutat tro. Vet inte varför, kanske för att min mamma och pappa alltid låtit mig drömma stort. Speciellt min pappa, alltid! Men också alltid påmint mig om att du inte bara kan drömma, utan att du måste göra nåt med din dröm. För annars kommer drömmen fortsätta vara en dröm och aldrig bli till den verklighet du vill att den ska vara. Vilket e sant, för om man vill bli författare så måste man ju skriva, eller? Alltså. Dröm, tro på din dröm och agera sedan därefter.. något måste väl tillslut hända!

.. Juste, jag hittade ett par fett gammla bilder på mina päron.. Nej, fråga mig inte hur det var när min pappa spelade in 'Men In Black' filmerna, för jag visste inte själv att han var med, tills jag såg denhär bilden!
/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".