Dagen närmar sig

Jag ska nämligen operera mig. Jag har aldrig i mitt liv varit inlagt på ett sjukhus för att genomgå en operationen. Det är ingen stor operation men jag kommer vara sjukskriven i nog 4 veckor. Jag får se från de positiva sidan. Jag kommer ha mer tid att blogga. Men tillbaka om min rädsla för sjukhus. Jag "växte" upp på ett sjukhus. Min mormor blev allvarligt sjuk när jag var liten och det var därför jag tillbringade stor del av uppväxten på ett sjukhus.

Jag vet att många barn brukade ha fina söndagar med sin föräldrar men mina söndagar var alltid inne på ett sjukhus. Jag tror att det stämplade en del av mitt liv väldigt hårt och gör att idag jag är livsrädd för sjukhus. Jag ryser bara när jag kommer in i sjukhuset och nu ska jag till och med stannar på ett sjukhus kanske i 2 dagar. Det är mer än en månad till det men jag börjar redan nu känna lite panik och även att magen drar ihop sig av nervositet.

Som tur har jag en underbar fru som jag vet att hon kommer vara vid min sida hela tiden och för er om inte vet så är hon även sjuksköterska så det känns ännu mer tryggt med henne. Det är inte alla som har en privat sjuksköterska hemma.

Juan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista