1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Dags att byta jacka

Jobbade natt igår, fick ställa upp som konferencier på Grodan Nattklubbs bartendertävling. Kom dit sjukt trött men kände ändå att jag presterade rätt bra. Fick igång publiken! Drog även några skämt om Simon och Jackie från Paradise Hotel som var två utav jurymedlemmarna i tävlingen. Man skall ju inte skämmas, det är bara att köra på. Hoppas dem inte tog allt för illa upp :)

Nu när jag tittar på bilderna så känner jag att det är dags att byta ut jackan som jag alltid har på mig. Men jag funkar så, kör på en och samma stil i typ 3 veckor sen blir det något nytt. Förut hade jag alltid mössa. Nu har jag alltid mina glasögon. Till nästa vecka skall jag sadla om. Ingen regnbågsfärgad jacka i alla fall, hoppas jag.

Gick förbi Play4Charity idag. Skön fotbollsturnering där RAW Comedy var SÄMST. Tyckte synd om Soran som fick vara back. Men som vanligt fick han oss i publiken att skratta!

Nu är jag hemma och väntar på att folket skall dyka upp inför kvällen. Ikväll laddar vi ur batterierna.

Peace

Deniz

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".