Celebert besök i Hallund

Släng händerna i taket, SÅKLRT! Ska vi riva hela haket? SÅKLART!

.. Hahaha jag vill sjunga den där versen i typ en bar eller nåt nångång (jag syftar på Petter & Eye N' I's låt - Såklart)

Man blir lite hypad av den, erkänn!

Okej, let me sammafatta the dag a little bit.. for de som inte know, alltså for those som maybe inte is loyal to Metropol så har I blivit intervjuad av Rasmus, and det .. okej nej ska sluta med dumheterna nu, tänk om jag skulle skriva hela inlägget sådär, folk skulle flippa på mig!

.. Som sagt, Rasmus var i Hallunda och det va chill, men tiden gick lite för snabbt tycker jag.

Fast som man säger, tiden går snabbt när man har roligt!

Tjejerna var skit hypade över det hela! De gick hem med ett leende på läpparna, och Denise firade sin glädje med en påsegodis.

Rasmus! du borde besöka Norsborg mer.. det skulle Rahel och Densie gilla i varje fall!.. U know what I'm saaying?!

Du skulle bara veta vad som sades om dig när du gick tillbaka till bilen för att hämta utrustningen! Ord som "nice", "heting" och "damn" var bara några av orden. Dem var som två lejon som fått syn på en saftig köttbit, uppe i högvarv! Hahaha!

Okej, där kanske jag överdrev en aning, lejon och grejer.. men asså de var näst intill lejon, typ lodjur.

Haha låt mig bara säga, att om du inte hade fans i Norsborg tidigare, så vet du att du har det nu! Jag e också ett av dem såklart, alltid! ..

.. Men just NU, sitter jag och lyssnar på Drake med låten - Congratulations, asså den e fan lite beroende framkallande! Jag har lyssnat på den om och om igen, och sen typ sjunger jag med när han säger nåt coolt eller nåt som inte passar in men ändå passar in bara för att det inte passar in, haha fattar ni vad jag menar?

Nästan alla låtar har nåt som man alltid brukar sjunga med i, man kanske inte kan resten av låten men det finns alltid ett ord, en mening eller ett "ljud" som man alltid måste göra tillsammans med låten! E det inte så?

Som i den här låten så finns det exempelvis ett tillfälle (02:43) då han säger "pause" och musiken stoppas i en halv sekund. Det där e ett exempel på vad jag menar, jag måste typ alltid säga "pause" "tillsammans" med honom. Hajar ni?

Hahah om ingen hajar det här så kommer jag låta fett skum ju..

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista