Hur trivs du i Alby?

Jag vill tipsa er alla som bor i Alby att vi har en dialogforum. Där kan man möta sina lokala politiker och diskutera frågor som berör och intresserar just dig som bor i Alby. Oftast har dessa möten olika teman och hålls ungefär 4-6 gånger per år.

Och nu på torsdag kommer man ha ett sådant forum igen. Temat för den här gången heter som rubriken på inlägget "Hur trivs du i Alby?". I Alby finns det över 1000 hushåll som bor i bostadsrätt eller samfällighet och då tänker man fokusera på forumet kring alla frågor som har med bostadsrätter eller samfällighe just i Alby. Det kommer pratas en del om snöröjning, skola, bostadsfrågor eller helt enkelt förslag på hur vi kan utveckla Alby. Egentligen är det alla besökarnas frågor som kommer att avgöra vad man diskuterar om.

Men bor du i Alby och du är intresserad av att delta? Då ska du gå till Loftet på Subtopia nu på torsdag den 18 mars. Forumet börjar klockan 18 och beräknas vara klart klockan 20.

Så här tycker redan två Alby bor om Albys radhus område;

"Det känns som att ni bara satsar på de som bor i höghusen. Jag känner mig lite bortglömd som boende i samfällighet. Skulle vilja att området nere mot sjön fräschades upp." /Albybo sen många år

"Tätare turer på kvällar och buss på lördagar och söndagar." "Låt 708 alltid gå via Kvarnhagen på kvällar och helst också senare än 23.47 på lördagar." /Leif

En ljusare framtid för Alby!

Juan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista