1 av 2
2 av 2

Vem äter vem?

FAN VAD SKÖNT! Äntligen en rimlig lösning på våra samhällsproblem. Äntligen får vi pli på de här odrägliga ungdomarna. Äntligen har vi svaret! Det är den där energidryckens fel. Det är DÄRFÖR vi har så mycket ungdomsdeprissioner, hyperaktiva barn med koncentrationssvårigheter och revolterande aktivist-ungar som kastar sten på polisen. Det är för att dom dricker för mycket energidryck! (OBS på ironin, ni som inte är födda på 80-talet). Fan vad skönt. Från 15 år alltså. Nu kan jag sova gott!

En annan grej som är jävligt het är genmanipulerad mat. Ärligt. Vill man inte bara äta den? Som den här hutlöst stora paprikan. Den är lika stor som min vän Mats huvud. Det känns ju naturligt. Inte ett dugg konstigt. Eller hur? När man vill ställa sig frågan "vem äter vem?" när man kollar på en grönsak känner jag att det gått lite för långt. LÅT MATEN VARA OCH BOTA AIDS ISTÄLLET ERA JÄVLA IDIOTER! Så. Nu fick jag det sagt också. Pang!

På onsdag får jag träffa min älskling igen och på tisdag nästa vecka åker jag till Atlanta. P-E-P-P!!!! Hur fan sover man när man är på så jävla bra humör att man klättrar på väggarna? Bara en fråga.

Faye

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista