Organisering!

Efter att nu ha hållt på och organiserat garderoben, det behövdes efter dagens påfyllning. Jag börjar seriöst bli lite orolig över mig själv. Jag har denna månad shoppat ovanligt mycket. Inte bra alls. Nåja, efter att ha hållt på och organiserat, så har jag börjat göra mig i ordning för läggdags, Vilket innebär att tvätta bort masken borsta tänderna, så börjar jag reflektera över min dag. JAg har haft skolan, som varit sådär spännande men det är sånt man måste göra.

Men efteråt har jag spenderat dagen med en otroligt fin människa, både på in och utsidan, nämligen Ina. Vi har käkat glass, konstaterat att det går runt massa väldigt "speciella" människor i Skärholmens centrum, kollat på skor, pratat om vuxensaker, pratat om barnsliga saker, om kvinnosaker, krigat efter det där märkets nya kladdkakekex och stött på bland annat Lala. Det har alltså varit en supermysig eftermiddag/kväll. Jag är faktiskt otroligt tacksam för att jag har så fantastiska människor i min omgivning! Men nu måste jag sova men innan dess så bjuder jag jag er på en otroligt vacker pussbild. Dedikerad endast till er, enjoy!

Lucia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista