Stark

Beskedet var bröstcancer och mer vet jag inte. Vill inte ens veta mer.. känner bara att jag vill byta kropp med min mamma..Sen vill jag vara stark så att allt går bra men är det möjligt att vara stark då man ser sin mamma utan hår?:(

Jag har en underbar familj och en underbar pojkvän så det känns tryggt att veta att min mamma inte är ensam.. Igår sa hon att hon mådde bra och hon vill att allting ska vara precis som det brukar.. Det är svårt men jag ska göra allt för att få hennes vilja igenom.. försöka iallafall..

Det känns tufft och jag har slutat fråga frågan " Varför min mamma?" alla som lider av en sjukdom har en familj, har en dotter, en son, en syster eller bror eller någon nära och dom frågar säkert sig själva samma fråga. Vem än det é så hoppas jag att det ska gå bra... för min mamma, för andras mammor och för alla som bär på en sjukdom..

Måste visa styrka.
Sandra

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista