Arbetslallishskrivande! En ny synonym

God dag gott folk!

Idag är en bra dag som Ice cube sa, jag har simmat på morgonen och sen efter det drog jag iväg till jobbet direkt, så nu sitter jag här på brandstationen och skriver det här. Jag vill dela med mig av min tillvaro så jag la upp en fet låt som alltid gör mig glad, det är något speciellt med den här låten som gör en glad, De la soul med låten ring ring ring, det är som Juicy med Biggie, varje gång man hör den blir man glad, till skillnad från hit em up med pac, den låten får en att flippa.

Idag ska jag jobba till 5 och direkt efter jobbet ska jag till ett möte med megafonen och efter det blir det möte med den goda cirkeln, ni tänker säkert den här snubben har för många bollar i luften och det är sant men tyvärr har man inga bollar där nere för att säga nej till dem där uppe. Efter allt slit ska jag lägga mig i sängen och checka Champions League, Chelsea mot Inter och vi hoppas Inter tar hem den så dem kan sluta fokusera sig på ligan. Jag trodde aldrig jag skulle säga det här som Juventus fan men jag hoppas Roma eller Milan tar hem Scudetton i år för jag är jävligt less på Inter. Jag glömmer aldrig när inter hade Christian Vieri och grabbarna, det var då Armin Iranpak skrev Vieri på sin port, det är nämlingen så att han bodde då på 32:an och det var det numret Vieri hade. Men nu ska jag sluta snacka goja och börja jobba.

Frid och använd pepsodent white den ger verkligen vita tänder, tro mig jag vet för jag stötte på en vän igår och han smila, normalt brukar hans leende förknippas med taxi 020 men han sa det att han börjat med pepsodent white, så goda och trogna läsare gå ALL IN.

Aladin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".