1 av 2
2 av 2

Rahelina den fina!

Jag var hos Rahelina den fina idag, eller i kväll.. Hon ska åka till Tjeckien och Polen med sin klass/mänskliga rättigheters kurs och kommer vara borta i en vecka. Hon ville att jag skulle komma över och ge henne råd och hjälpa henne med packningen och sånt! (jag har ju rest väldigt väldigt mycket i mitt liv och har koll på hur man packar och vad man bör tänka på osv, kanske därför.. Noooooot!).

Hon lekte lite modell med sina fina plagg också och jag vet att hon gillade det, för innerst inne så e det modell hon vill bli!

Hon kanske går natur/beteende och säger att hon funderar på att bli psykolog.. men nej, it's all a lie! Vad vet jag, hon kanske inte ska åka till Tjeckien och Polen med mänskliga rättigheters klassen, hon kanske i själva verkat ska dit och modella! Jupp, där blev du busted!

.. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad jag hjälpte till med hahaha!

Jag bara tyckte till lite om hennes plagg och satt vid datan, asså hon blev fett arg, hon ba, "Emma kom du hit för datan eller MIG?! Jag ba, ehh data såklart! Haha!

Men asså hon till och med dissar min smak. Som när jag skulle köpa skor, alla skor min blick hamnade på, dissade hon.. och det blev att jag köpte ett par som hon tycke va fett fula! Och nu helt plötsligt vill hon ha mina råd, what's up with that?!

.. Nu e det sängen som gäller, innan klockan tolv för en gångs skull .. HAHAH NEEJ jag sneglade på klockan nyss och den e över 12! Asså helt fail! Den var ju nyss halv 12, ey tiden går för snabbt! ..

Juste! Dagens ord e - Hottentott, beskrivning: "medlem av en småväxt sydafrikansk folkstam".

Knasigt ord, men men jag kanske har användning av den senare i livet, vem vet, jag kanske bestämmer mig för att bosätta mig i sydafrika, och då e det nog bäst att jag vet vad "hottentott" e.

Dem kanske ba: You hottentott? Jag: Ehh yes absolutely! Och sen så kanske de gör mig till drottning eller nåt! Hahah asså jag vet torraste skämtet, får jag skylla på att jag e trött?

Aja, nu får det räcka. Dröm sött allihoppa, dröm om mig vett jah!

/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".