Lyncha lunch-tjuven

Idag var det någon på jobbet som tyckte det var kul att stjäla min lunch. När jag kom till lunchsalen var den spårlöst försvunnen. Kollade överallt. Kylarna, skåpen, soporna. Puts väck. Uppäten. Folk är fan sjuka i huvudet. Vem sjunker så lågt att den stjäl och äter någon annans lunch?

Hursom. Nu ska jag lägga mig för att sova. Bara ett par timmar tills jag måste upp och ta mig till tågstationen för att åka till Malmö. Längtar, längtar, längtar. En fördel med långdistansförhållanden är att man lär sig packa. Inte bara vika snyggt och optimera utrymme, utan även packa MINDRE MÄNGD, något som jag verkligen behöver träna på. Jag är hon som tar med sig 80-liters resväskan på weekend trippen. Jag måste verkligen lugna mig. Nu blir jag borta i 2 dagar och det ser faktiskt inte ut som att jag ska stanna längre än så. Okej jag ska vara ärlig det ser ut som att jag ska vara borta en vecka. Men ändå. Hade det varit för två månader sedan hade det sett ut som att jag skulle vara borta i 2 månader.

Jag har letat som en dåre efter musikproduktions-utbildningar i Malmö-området. Bara hittat ett par enstaka universitetsutbildningar. Funderar på Köpenhamn. Någon som vet något? Hojta isf. Du skulle bli min nya bästis.

Puss! /Faye

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".