Internetberoende

Ärligt talat. Vad gjorde folk på tåget innan det fanns bärbara datorer med internet? Läste böcker? Okej, jag gillar att läsa böcker, men inte i 4-5 timmar. Tacka GUD för internet! Jag jobbar, styr upp, fixar och donar samtidigt som jag tar mig någonstans. Optimalt! 2000-talet i mitt hjärta. Vi är rena (inte som på 1800-talet då man badade en gång och året, använde baugetter i håret för att bygga frisyrer, badade i parfym för att dölja bajslukten och kliade sig i halsen med en fjäder vid matbordet för att kräkas i en hink vid matbordet så mna kunde äta mer) och vi är så on the go (kan göra allt, överallt, inte som förr när man var tvungen att slå upp skit i gula sidorna, ringde till folks hemtelefoner, spelade in meddelanden och väntade på svar).

Jag tycker folk ska sluta vara så griniga över utveckligen. "Ååh det har gått för snabbt! Våra barn blir så stressade!". Hellre det än 60-talisterna som inte lärde sig ett SKIT i skolan eller 30-talisterna som lärde sig saker som inte ens är SANT. Jag ser fram emot och är SVINPEPPAD på att mina barnbarn kommer kunna warpa sig till skolan. Fatta så fett det kommer bli! En warp från skolan! En warp från jobbet! Jag vill ha en warp NU NU NU! GE MIG EN WARP! (Ja min mamma kollade på StarTrek med mig sedan barnsben, jag är förstörd för livet. Charmigt skulle jag vilja kalla det!) / Faye

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".