Onsdag

Tiden börjar gå lite snabbare och allting känns bättre.

Mamma ska opereras den 30:e mars för sin tumör i bröstet samt ta bort 10 st körtlar under armhålan. Några veckor efter det ska hon börja med sin cellbehandling, 6 gånger var 3:e vecka..

Hon är hur stark som helst som inte oroar sig därför ser jag ingen anledning att göra henne ledsen genom att visa mig ledsen.. Självklart känns allting dött i min omgivning nu och jag har inte alls lusst med att göra något..men det blir ju inte bättre för det?

Det värsta kommer nog vara att se min mamma tappa sitt vackra hår men samtidigt måste man veta att giftet hon får i sig kommer göra henne frisk.. För det är det vad mamma ska bli. FRISK.

Sitter nu på jobbet i butiken och försöker komma i andra tankar, allt från butiken här brevid som jag snart ska öppna till ett spa. till att räkna ut när mamma ska börja ta sina behandlingar..

Mycket att tänka på men samtidigt skönt att veta att allting är igång..och på fredag är pojkvännen äntligen ledig så vi kan spendera lite tid med varandra. Varje dag utan dig känns så mycket söt! (K)

Ska snart göra lunch och hoppas verkligen att ingen snor den som dom snodde din lunch Faye :o

Hoppas alla får en fin dag!

/ Sandra

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".