1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Hype!

Jag och Lejlish har kommit på det!

We're gonna have a parteey i skolan imorgon! .. Imorgon e det Temadag, och skolan leker fett hemlighetsfull, ingen vill avslöja nåt. De har skickat ut brev till alla klasser där de har skrivit lite om vad som händer i morgon, men inte tydligt ni vet, utan typ sådär "På torsdag är det temadag blabla.. var beredd på att bli kär blabla.. det kommer vara tävlingar blabla.. bakning blabla.. osv." Dem e smarta, dem gör så att alla går runt helt nyfikna och undrar vad som kommer ske.. alla förutom Emma och Lejla! Heyheyheeey!

Såhär var det, jag och L satt kvar lite i skolan för att göra klart some business.. iiii varför leker jag hemligetsfull nu för, asså vi skulle klippa klart en intervju, det var det vi gjorde.. I alla fall när vi skulle hem får vi syn på en scen i entréhallen, vi ba: hmm..? hade de inte en scen förra gången vi hade temadag? (förra året vi hade temadag så hade dem fixat värsta klubben up in the school, de hade ordnat så att man kunde få massage, pajätar tävling.. det var tungt i varje fall. Folk flippade och dansade som aldrig förr, jag tror till och med att jag såg en lärare göra cripwalk hahaha)

Vi stod och funderade medans vi tittade på vad de höll på med, sen jag ba: Vi checkar i Oasen om de har börjat ordna där inne också.. för förra året var det i Oasen klubben ägde rum. (Oasen e typ ett .. asså nej vet inte hur jag ska förklara oasen på bästa sätt utan att krångla till det. Det e i allafall där vi medieelever brukar spendera mycket tid, vi har våra klassrum där osv. kolla bilderna!) .. I allafall jag och L drog dit.. och vet ni vad vi ser?! Vi ser värsta fläshiga lamporna, stora högtalare.. Och det kan bara betyda en enda sak, PARTEEY imorgon IGEN!

Jag och L flippade hahah, vi hoppade, skrek, började krama varandra, vi trodde vi hade vunnit på lotto eller nåt, shit! Hahaha, vi gick hem helt glada sådär!

Men nu måste jag göra lite läxor och vara en duktig student! .. Ciao! En sak bara! Asså ni som orkar läsa alla min långa inlägg, ni e bara för sköna! För jag vet, ibland om folk regelbundet kommer med långa inlägg så pallar man helt enkelt inte alla gånger! .. Men ni måste förstå, jag har fett svårt att sammanfatta mig! Det här inlägget kunde blivit fem A4 sidor om jag inte tyglade mig själv, så ey jag försöker! Haha! Om jag kunde skulle jag ge en puss och en fet kram till er läsare! I'm out!

/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista