Bara undrar!

Vet ni vad jag tänkte på?.. Varför hälsar ALLA busschaufförer på varandra för?

Asså ni vet när de typ åker förbi varandra på vägen, haha de leker alltid sådär vänliga och ger varandra en vink! Så.. hälsar de på varandra för att de känner samhörighet bara för att de kör buss? Eller för att de känner varandra på riktigt? Eller bara för att man e tvungen enligt deras hemliga policy (eller nåt)? Eller bara för att spela vänlig? Eller e det kanske bara en blandning av alltihopp? Aa whatever, som om den här tanken kommer leda någonstans..

 .. Förresten, det e inte bara busschaufförer som kör den där "hälsa" stilen.
Det e samma sak om man kommer från samma land, eller inte ens det, om man kommer från samma kontinent. För då folk bara hälsar på en som om man vore familj.. jag säger inte att det e dåligt, nej nej, det e bra att man hälsar på varandra, varför inte - det skulle vara trevligt om alla gjorde det med varandra, gav varandra ett "hej" - det skulle vara nice!

MEN, det e inte nice när man går på gatan sen från ingenstans hör man: Hey sistah! ..  man ba: eeeeeeeeeh? Nej du måste ha tagit fel, för jag har ingen 50 årig gammal bror! Hahahaha! Ni vet vad jag menar! Sånna där grejer e bara läskiga, för man vet att de inte e ute efter att bara vara trevliga.. u know what I'm saying?!

Juste! Dagens ord e: Infantil, betyder - "barnslig, omogen".

En sak till.. sommar jag saknar dig fan, hela sverige gör det! Så när hade du tänkt visa tecken på att du e på väg egentligen? Vi har sett solen, men vart e värmen?

 /Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista