Du är gammal?

På dagens metro så kan man läsa om en artikel där rubriken lyder så här: "Ungdomen slutar när man fyllt 34 år". Enligt en studie som har gjorts i Storbritannien så visar det att svenska folket tycker att ungdomen tar slut vid 34 och man blir gammal när man är 62. Metro har frågat folk på staden om när slutar man vara ungdom? En har svarat att när man tar ansvar för sina egna handlingar och en annan tjej svarar att när man är över 25, då kan inte laja runt längre.

Kanon dag att börja dagen med att läsa den här artikeln när jag vet själv att jag fyller 23 år imorgon. Jag har ingen panik över at fylla år men jag känner mig vuxen ibland. Det kanske har med det här att jag tar ansvar för mina egna handlingar. Så här ligger det till illa fall just nu att oftast när man är ung så vill man gå ut och festa och fira sin födelsedag och dricka mycket. Andra vill däremot bara ta en middag med sina vänner på någon restaurang inne i staden. Andra vill fira bara med familjen och kanske bjuder hem föräldrarna över på fika för att äta tårta och andra vill bara tillbringa sin dag med sin älskade fru, flickvän eller sambo.

Eftersom jag hade extremt svårt för att bestämma mig hur jag ska fira min dag så har jag nu bestämt mig att jag ska fira med en stort. Allt i ett. Så här kommer min helg se ut från idag;

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".