1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Fiesta Fiesta!

Jupp! Det blev fiesta i skolan i torsdags!

Från början så stod alla vid sidan och ingen vågade riktigt gå in och börja shakea loss på dansgolvet ni vet.. som det alltid e på fester (jag var en av dem, men jag skyller på mitt inte helt läkta ben.. så jag räknas typ inte okej haha)

Men det finns alltid någon eller en grupp som e de första som ställer sig och dansar helt ensamma på dansgolvet innan alla andra börjar känna att de också vågar, visst? Aa exakt, och i torsdags var det lärarna som var just den "gruppen"! De visade sidor hos dem som man aldrig tidigare sett! Asså dem var fett sköna, speciellt min mentor, låt oss kalla henne G. Hon hade flow säger jag bara! Man ba, ey vad gör du på helgerna egentligen, går en danskurs eller vad? Hook a sistah up!

Dagen får en fet 7:a! Men asså jag e stolt över Tumba, jag tror inte det finns så många andra gymnasier som har fest på en torsdag för sina elever! Haha nu om någon går i åttan eller nian och läser det här kommer ni söka till Tumbagymnasium direkt, visst! .. Men gör det, om ni vill ha mer info om skolan e det bara att HOLLA!

Jag hade tänkt lägga upp två klipp, ett av dem e på Medya, Renatta och Felicia när de langar värsta dansrutinen.. men har glömt lösenordet till mitt youtubekonto, knas.. Vem glömmer sånt där egentligen, tror inte ens att man kan göra ett nytt med samma e-post adress..största idioten!

/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".