Jag minns!

Jag minns förut när man brukade titta på svenska såpor och digga dem grovt! Vart e alla såpor nu egentligen? .. Några av mina favoriter var "Vita lögner" och "Skilda världar" ,minns ni dem?

Jag minns dem så himla väl, jag minns varje min och varje rörelse de gör i vinjetterna + vad alla heter, hur låtarna går, asså jag blir lite rädd för mig själv! Jag var inte så stor när de gick på teve, det e kanske därför jag diggade dem så mycket. Jag kanske skulle tycka att de var skit om jag såg dem nu, om ni vet vad jag menar! För när man va liten tyckte man fan att allt var bra.

Ey apropå serier.. Fresh Prince in bel air e ändå den bästa, jag gillade den då och jag gillar den nu! Jag vet inte hur många gånger de har visat den på kanal fem, men asså I don't giva a damn, för den e bäst! Om det hade varit någon annan serie som dem hade visat sådär överdrivet många gånger hade jag ringt till kanal fem och klagat för länge sen.. men inte med Fresh Prince! Jag måste köpa en box med ALLA avsnitt! Vet inte hur jag ska hitta det, på nåt sätt måste jag.. om någon vet hur, please help a sister out!

/Emma

name="allowFullScreen" value="true">
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista