1 av 2
2 av 2

Lörday

Igår chillade jag med Amal aka. superwoman! Vi hade värsta planerna för igår ni anar inte hahah men det blev inte som vi hade tänkt oss, fast det var kul ändå! Tjejen e galen + att hennes garv e värre än mitt! Hon har ett sånt där garv som gör att man blir sådär: "ey ey chilla, schhhhhhh.. det räcker nu.. schhhhh.. ey" när man e ute med henne. Jag trodde att mitt garv var värst, det e iallafall det jag får höra, speciellt av min mamma och brosha. Men om Amal hade skrattat i deras närvaro skulle det blivit knas säger jag bara. Hon e på min "Värsta garvet lista", och hon ligger bland de top 3!

.. Av någon anledning så valde hon att sätta på sig klack.. dåligt val av henne för hon kunde knappast gå i dem. Hon gick i bara strumpor i stan vid vissa tillfällen, så ont gjorde det. Knas! Och jag fick höra exakt hur ont det hela tiden! De som vet hur det känns, vet! I allafall när vi skulle hem från stan träffade vi på Anette, Lydia och Rediet, de skulle till Hallonbergen och vi hängde på.. jag har inga kommentarer på vad som hände sen, hahah bara knas! Men men, dagen var aaight! Tack tjejer!

Bilderna tog vi precis innan vi drog ut. Hahah vad? Jag vet att alla gör så! Tar bilder på sig själva innan man drar ut, haha i allafall tjejer, vet inte varför, typ för att dokumentera hur man såg ut eller nåt hahah, e det inte så? Jag undrar om min brosha gör så, hahah poserar i hallen sådär men sina homeboyz innan dem drar! Jag har inte catchat dem, men det gör dem säkert!

/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista