1 av 2
2 av 2

Vernissage och buffalos

Sjukt peppat och massa folk på vernissagen igår! Min man Simons verk var helt överdrivet snygga i vanlig ordning. Min favorit "Sammdrömmare" knep jag tyvärr ingen bild på, men fick tag i en bild på en annan. Konstverken av de 12 olika konstnärerna hänger i restaurangen på Ljunggrens och i Bruno-gallerian t.o.m den 28 mars, så missade ni vernissagen så tycker jag att ni borde dra förbi och ta en titt.

Mina tjejer gled in, klädda black on black, helt överdrivet skitsnygga som vanligt! Fan vad livet som snubbe måste vara tufft i denna stad. Så mycket gott. Så lite tid. Jag hade haft sån grov besluts- och prestationsångest. Hur ska man kunna matcha? Hur ska man kunna haffa? HUR? Kakan rullade i Buffalos. Ingen kan som Kakan. Jag ÄLSKAR Kakan.

Nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Imorn ska jag jobba, sen hem och packa, sen ut till arlanda och haffa mitt flyg till Paris kl 06:40. Sen vänta i 4 timmar, sen bär det av till Atlanta. Gaaaaanska tidigt skulle man kunna säga. Faak. Och jag har inte ens BÖRJAT packa... ALLTID ute i sista minuten./Faye

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista