Reminisce !!

Hej kära vänner!

Hoppas alla mina vackra läsare mår bra! Jag vill bara tacka er alla som läser min blogg även fast ni bara är tre stycken, mitt mål är att ha sju läsare. Hur många där ute brukar dag drömma sig själva bort till barndomen ? Jag sitter och filosoferar mycket, många säger att jag har för mycket fritid men man kan tänka och göra annat samtidigt eller hur ? Jag satt hela natten igår och tänkte på hur det var när man var liten, inga pengar problem, inga bekymmer om att vakna tidigt för att jobba, inga utgifter, gratis skola, gratis mat, man fick para för att gå i skolan,man kunde busa, det fanns så mycket man kunde göra. 20 kronor i min ficka och jag var miljonär, man satt och diskutera fotboll i flera timmar, man var oskyldig helt enkelt. Paaa ree nu har man blivit gammal och nu ska man strukturera sitt liv och prata med stora ord som man själv inte förstår vad dem innebär " ja men Gud vad absurt, vi borde göra det här kontinuerligt eftersom många abstrakta företag vill att vi ständigt kompletterar deras kontroversiella synvinkel angående byråkratin " . Jag tror ingen från orten fatta mig, knas mannen inte ens jag fatta mig. Nej men man har tappat bort sig själv lite längs vägen. Jag önska jag var barn för alltid, bara tugga med Ice tills man inte vet vilken dag det är.

Jag lämnar er med en line från en av mina dikter.

" Jag kommer ihåg dem dagarna då vi satt och gunga på huvudet till en HB crew låt vi var bara barn som ville ta över Stockholms stad vi var stora män i små kroppar nu är vi små barn med vuxna drag ålder gör inte en människa mogen vi var allmän bildade utan att behöva använda dem stora orden så kärleken går ut till VAA ? leken som sen utvecklades till VEM leken. "

ONE/Aladin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".