1 av 2
2 av 2

Liten värld vs. Ödet

Jag landar i Paris. Går raka spåret in på toaletten efter att ha svept en mineralvatten, två koppar kaffe och en juice på planet. När jag kommer ut går jag rakt in i Sulle och George. De har suttit på samma plan från Arlanda som jag och ska också till Atlanta. Vi drog och väntade på deras plan som gick 4 timmar innan mitt (WTF!?!?) och spelade TV-spel.

Sulle startade det svenska bolaget Core music för drygt ett år sedan och det var genom honom jag träffade och lärde känna Galaxy Girls, som i sin tur presenterade mig för de producenterna jag nu ska åka över och skriva och spela in tillsammans med. Han skulle åka över med sin vän George för att ha ett möte med managern/artisten/låtskrivaren/allt-i-allo Ken Daniels som en av mina vänner Freja jobbat med och som jag också känner.

Är världen verkligen så liten, eller är vissa saker bara menat att hända? Jag tror mer på det sistnämnda. Nu är det bara 1h och 40min tills mitt plan åker. LET'S DO THIS!!!

/Faye

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".