1 av 2
2 av 2

Tjusdäy

Ni vet när man ska redovisa inför klassen osv. så får man alltid höra att man bara har några sekunder på sig att "fånga" sin publik. Och jag har lärt mig att man alltid ska börja sin redovisning, föreläsning eller vad det nu kan vara med en fråga, så att publiken typ får nåt att tänka på eller vad det var.. SÅ jag tänkte.. om jag börjar varje inlägg med en fråga kanske jag fångar fler läsare?! Yeeeeees.. Call me Mrs Smart cause I can make your head rock! (de som inte fattade det här sista jag skrev.. ehm.. glöm bara det aaaight, för det låter fett skumt annars. Och ni som fattade, high five!)
Nu börjar inlägget på riktigt..
Warruuup? (ey en fråga, smidig eller vad?!) Okej idag var det chillmode i skolan, en kvinna från LO kom och föreläste. Exakt, det betyder att jag nu vet allt om anställningsbevis, kollektivavtal osv. Så alla mina framtida arbetsgivare out there, u should know att jag vet vad jag har för rättigheter! Så försök inte hustla mig och ge mig 20 kr i timmen för att jobba som fiskrensare i Norge från klockan 7 på morgonen till klockan 11 på kvällen i en liten stuga utan vatten och utan något OB tillägg! Cause that ain't right! Jaaa.. ni trodde jag inte visste va? Det e mycket ni inte vet mina vänner.. ..

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista