forts...

Sen efter skolan drog jag till sjukgym. och efter det drog jag till skärholmen ("the capital of shopping" Noooot!) Alltså idag hade jag en mission, och det var att jag skulle komma hem med en svart mössa och hudkräm no matter what! Så jag tänkte att jag kunde dra till "the capital of shopping" eftersom att det e "the capital", så de måste ju ha det jag söker, för de e ju "the capital". (Hahahah palla att jag överdrev med "the capital") .. men i allafall, "the capital" my *ss! .. Jag ville ha en vanlig f*cking svart mössa och jag hittade ingen! Okej, jag kanske va lite peting eller vad man nu ska säga, asså det fanns ju svarta (mobbade) mössor men ingen som passade mig.. mitt huvud e stort.. vad ska jag göra? + att alla va fett fula. Okej nu låter jag kanske som värsta kräsna b*tchen, men asså ey, det enda jag krävde var en svart mössa UTAN glitter, pärlor, fjärilar, bollar eller ihåliga hjärtan på! Damn! Maxa upp er lite!

.. Jag gick där och var fett arg, sen från ingenstans hör jag nån ropa, och till min stora förvåning får jag syn på Haben och Michelle! Så dem joina mig, när jag gick där i "the capital of shopping" och letade efter min svarta mössa.. Vi letade.. åt lite mjukglass.. fortsatte leta.. åt lite hambu.. haha nej driver, men i allafall, jag märkte att jag aldrig skulle hitta den där perfekta svarta mössan, så jag öppnade mina sinnen och var villig att köpa en mössa i nån annan färg. Och till slut så hittade jag en mössa! Den e typ beige eller nåt, nu kommer jag ha på mig den heeeela tiden.. folk kommer kalla mig: den där tjejen med beiga mössan! Knas haha! Plus att jag inte köpte krämen från "the capital" heller, utan jag köpte den från en liten utlänsk affär i Fittja! That's right.. hade absolut ingen nytta av "the capital of shopping" idag asså.. eller jo, men ni fattar! En sak till bara, hur många gånger har jag skrivit "the capital" egentligen? Hahah!
Shit, för långt inlägg igen, förlåt mina vänner, dags att runda av.. Dagens tips: Ha ett öppet sinne!
(Bilderna e på moi (franska lektionerna gav mig nåt trots allt), Lejla och Victoria i skolan.. (jag catchade Victoria exakt när hon checkade in en killes rumpish, äkta papparazzi grejer!)
Hadé gött! (haha brukar aldrig säga det, vet inte varför jag skrev det asså)
/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista