Den om att vara lite allt möjligt

De senaste veckorna på jobbet har varit allt annat än den vanliga lunken. Vi har flyttat kansliet och startat ett café, på två veckors tid. Detta har gett mig en rad nya kompetensområden. Bland annat: flyttgubbe, chaufför, lagerpersonal, montör, tapetserare, målare, sömmerska, snickare, inköpare, springpojk, städerska och provsmakare.

Jag kan numera stoltsera med anekdoter om att likt en Houdinis efterträdare bli inlåst i ett garage i en låst bil och slita mitt hår i förtvivlan över ett par sofföverdrag. Kort sagt: de senaste veckorna har varit allt annat än en bal på slottet, jag skulle snarare vilja citera Orup - "Jag blir hellre jagad av vargar". Men nu är det över (snart) och jag kunde inte vara gladare över att få återgå till mitt vanliga jobb. Bostadsuppdate: Jag har sedan metropolinslaget om min boendesituation blivit erbjuden balkong i söderläge. Tack Sara, men det där med tak och fyra väggar har jag hört är en bra grej.

Over and out /Rebecka

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista