Jag är konservativ?!

Min kära farbor som bor i Peru kommenterade min bild. Den bilden som vi tog till Metropol vagnen. Och hans kommentar var otroligt rolig tycker jag. Han tycker att bilden var alldeles för konservativ. Och att den inte alls utryckte hur jag är som människa. Jag tycker det är otroligt roligt att jag är konservativ, jag har aldrig någonsin blivit kallad för konservativ. Men sen är min fråga, på vilket sätt är bilden konservativ?

Ska jag ha uringning ner till knäna och en kjol som är mer ett skärp än en kjol? Jag vet faktiskt inte men jag tycker det är skitkul. Särskilt ifrån honom, vi har haft konversationer där han tycker att jag är lite för out there. Han är den konservativa av oss två. Haha, jaja, jag vet att han inte menar illa men jag tycker att det är roligt att han tycker att bilden är alldeles för konservativ!

Ha en fin dag
/Lucía

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".