1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Mmmmmåla..

Idag sitter jag bakom kassan som vanligt men gjorde faktiskt lite mer än att bara ta emot kunder. Igår när jag lyssnade på Paula och Maria så pratade de om vad man kan göra för att komma bort i andra tankar eller allmänt vill komma bort från vardagen..

Att lyssna på musik i bilen när jag kör är ett sätt för mig att drömma mig bort lite, det är då jag inte har mycket att göra utan då är det bara me, music and my car.. Tills min lilla syster frågade mig i morse om hon kunde följa med till jobbet, hon är sjuk så vi köpte lite målafärg och lät fantasin flöda. Jag är inte en konstnär men känslan av att doppa penseln i färg och skapa mönster på papper fick mig att komma bort från alla tankar..

Haha, Konstigt att måla vid kassan, men här händer det så mycket hela tiden att kunderna aldrig blir förvånade av vad som händer i butiken dagligen.

/Sandra

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista