CYC

Gott folk!

Jag sitter nu på Metropol kontoret och skriver denna blogg, ni ska vet att jag mår bra men är helt slut men jag hoppas livet leker för er, jag kommer ihåg när CYC ( Calle, Yussuf och Caddo ) droppa låten livet leker, Yussufs röst vilken kille han är frisör, fotbollsproffs, artist och ansiktsmodell. En grej jag vet om Yussuf är att han hade i läxa att berätta om ett folkslag, och alla i hans klass hade krigat i flera veckor för att vara väl förberedda inför det här provet men inte Yussuf, nej han hade glömt bort det helt men det slutade med att han gick fram och prata inför hela klassen om Semba folket som finns i Afrika och fick godkänt, ni alla där ute som inte vet vad Semba folket är så är Semba folket inget folk utan Semba betyder idiot på Somaliska, tungt gjort eller hur det där var inget ni visste om fotbollsproffset.

Jag ska börja röra mig hem nu när som helst, men jag ska inte hem utan jag ska till ungdomsvärds jobbet och tugga för ett lugnt samhälle. Ni alla vet att jag är tuggare men som michael Jackson säger Its just another part of me, det är nämligen så att jag kanske ska lägga parkbänken på hyllan. Jag har kommit fram till att jag har tuggat för mycket och all denna tid som gått åt spillo för att inte göra något alls så ska jag lägga ner tid på att uppfinna en grej nämligen klubbor fast klubbor som är bra för tänderna, så tänk dig Zoo klubbor fast i Extra ( tuggumit ) version!

Aja gott folk ta hand om er, må bäst och glöm inte bort att påsken börjar så tänk utanför ramarna och gör något bra, stå inte utanför Ica med en Cola utan stå utanför Ica med en Loka, bli nyttiga, vegetarianistiska!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".