1 av 2
2 av 2

Metropolvagnen

Jag hoppas ingen har missat den. Vagnen rullar just nu på gröna linjen och den är verkligen tapeserat av metropol. På ut sidan ser den hur häftig som helst. Men inne i vagnen så hänger det en massa affischer med alla programledare samt självklart med alla vi metropoliter. Förutom att det finns en bild så kan man även läsa lite om oss alla och har du hörlurar med dig kan du bara stoppa in dem i en liten låda och booomm du lyssnar på Metropol, Sveriges bästa radio kanal!

Jag har varit på mingel besök i vagnen med Deniz, Rebecka, Nachla och Ayan. Först vi kunde inte hitta vagnen men efter att ha åkt runt i gröna linjen så hittade vi den och jag blev nästan tårögd. Vagnen var ingen myt. Den fanns på riktig. Folket där inne blev ju helt galna när de såg oss, alla hoppade på oss och ville ta bild och ha en autograf. Haha okej, jag kanske överdrev lite där. Vi fick presentera oss runt och berätta och lite om våra bloggar och uppmana alla besöka sidan och lyssna på Metropol.

Men har du missat vagnen så tycker jag att du ska skynda dig och åk den nu! Tyvärr kommer den inte finnas där för alltid så passa på och så kanske du ser oss där.

Juan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".