Gör det smooth!

Hur många har gått ute helt ensamma, lyssnat på en låt och kännt att man e i en musikvideo?

Haha ärligt jag vet att jag inte e ensam om det.. eller snarare, jag hoppas att jag inte e det fan! Man lyssnar på en fett tung låt, låt oss säga Tupac med California love ... man går sådär, man kanske e på väg till affären för att köpa mjölk, det e lite mörkt ute.. och då blir det automatiskt att man låtsas att man e med i musikvideon till låten, man har ju inget annat för sig eller hur? Hahaha det e knas om man e för inne i låten och typ skämmer ut sig grovt. Det har faktiskt inte hänt mig än, alltså att jag har skämt ut mig sådär. Fan hoppas det aldrig händer heller..

Fast.. jag kommer ihåg när jag träffade på en granne medans jag va inne i en låt. Och plus att jag upptäckte honom precis när han var framför mig så jag hann aldrig förbereda mig ni vet, ta av mig hörlurarna och göra mig redo för hälsningen. Så han hade redan börjat snacka innan jag hade tagit bort hörlurarna.. haha allt blev knas, jag trodde att han så nåt som han inte sa, han fick repetera sig, jag sa va? Typ tio gånger, han sa va? Typ fem gånger.. aa ni vet hur det e.. så haha man ska nog inte diggade låtar för mycket när man e ute ensam.. Så.. digga gärna låten, men gör det smooth liksom, var uppmärksam!

/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".