Life life life

Jag skulle blogga om saker som jag tycker om. Som matlagning, hudvård och om skönhetssalongen som snart ska öppnas.
Det blev inte så. Jag bloggar om saker som jag mest hatar. Saker som gör mig arg, ledsen, orolig, SAKER som känns bättre att prata om eller skriva ut sig istället för att hålla det inne.

Mamma var med i en undersökning för att kolla om det hjälper att kvinnor med bröstcancer går på magnetkamera för att undersöka sina bröst.

I Mammas fall hjälpte det. Tydligen har hon 4 små tumörer i andra bröstet också. Små tumörer som inte känns och som inte syns på alla andra undersökningar hon gjort.

Redan imorgon ska hon operera bort båda sina bröst. Känslan jag har i kroppen går inte att beskriva. Det är typ jobbigt samtidigt mycket lättande.

Skönt att det redan är imorgon men jobbigt att veta att det finns på flera ställen. Frågan är bara om det finns på ännu fler ställen i kroppen.

Jag önskar jag kunde ta allt det onda in till min kropp istället för hennes. Jag vet att min mamma är en stark kvinna och att allting ska gå bra men tankarna, känslorna, tiden och så mycket mer får en att bli så svag i kroppen. Kan man inte sova och sen inte vakna tills allting är över?

Eller gå till nästa läkarbesök där dom säger; "Oj! Detta var ju bara en fettknöl. Ursäkta att vi oroade er i onödan, du är fullt frisk"

Kan det gå så enkelt? Nej.. Ingenting går så enkelt i livet. Det har jag lärt mig nu. Dom brukar säga att livet är som en berg&dalbana och det stämmer. När allting fungerar perfekt så måste det hända något..Iallfall för min del. Livet är underbart men samtidigt måste det alltid hända något som får en att nästan falla.. Sen brukar dom också säga "livet är vad du gör det till" Jag försöker och har försökt hela tiden att göra livet så enkelt som möjligt för min del men ju mer jag krigar dessto svårare blir det.

Mina föräldrar också, som har kämpat hela livet för mig och mina syskon. Inte har dom det enkelt nu..? Livet är inte vad jag gör det till, det är inte livet som anpassar sig efter mig, utan jag som anpassar mig efter livet.
För min del känns det så.
Hela livet är uppbyggt på ett sätt du aldrig vet hur.
Idag är jag som är fullt frisk
Imorrn en sjuk Sandra som inte har mycket att leva.

Saker ändras så snabbt. Man vet inte. Varje minut är 60 sekunder av ditt liv du inte kommer att få uppleva mer. Ta ingenting för givet!!!! Aldrig någonsin.
/Sandra

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".