Futuristiskt!

How yaa dooo?

Jag måste bara berätta om coolaste grejen, okej inte coolaste men coolt var det i allafall. Jag var och hälsade på Rahel i hennes skola i Huddinge i fredags. När hon hade rast så stack vi till till centrum och handlade lite godiz. (onyttiga hela dan varje da fan) Vet inte om det var Ica.. eller kanske konsum.. aa whatever det var en mataffär i allafall. Så när vi var klara ställde vi oss i kön, det var fyra olika kassor och bara två kassor var bemannade. Rahel ba, kom vi ställer oss här, och gick mot en obemannad kassa.. hon ba, det e snabbkassa. Jag tyckte det var konstigt, för vanligtvis, eller de snabbkassor jag har sett e bemannade eller så e de bara till för de som självscannar ni vet.

Så jag frågar om hon verkligen e säker på att vi står rätt, hon ba, jaaaa man betalar själv. Asså det va fett skumt! Det va en dataskärm och en våg och värsta grejerna. Sen en kvinnlig röst som ba, hej och välkommen..slå in dina varor.. blabla.. ta ditt kvitto.. asså fett framtidsaktigt. Och Rahel bara klickade runt sådär som om hon spelade spel eller nåt. Jag ba, va häftigt Rahel! .. hon ba kollade på mig som om jag vore dum. Haha. Seriöst det va coola grejer. Men tänk om man inte slår in en vara med flit liksom? Man kan ju sno fett mycket.. (hehe jag röstar ja! till obemannade kassor in the future!) Hahah driver, asså nej driver inte om att jag röstar ja! Men jag driver om att jag langade en "hehe" som om jag hade smygiga planer sådär.. Hahah. Men ärligt, tänk om det bara blir sånna där betala-själv-kassor i framtiden.. skulle inte förvåna mig. Fast egentligen, fan va dåligt! Tänk alla kassörskor som kommer förlora sina jobb. Det kan jag ju inte rösta ja! till.

.. Jag vill kolla på en fett rolig komedifilm och dö av garv! Jag älskar när man e några sådär och driver om nåt eller nån, eller kollar på en film och sen garvar så mycket att man inte kan kontrollera sitt garv.

Det va länge sen jag såg en galet rolig komedifilm. Jag kommer ihåg när jag och Denise brukade kolla på en film som heter "king's ransom" om och om igen.. vi har kanske sett den tio gånger nu. Hahahaha så skön den e. Ni måste se den, bara för att.

/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista