Ursäkta har du sett en kappahl påse?

Jag lovar att varje gång jag hittar något ute som tex mobil så letar jag upp "mamma" eller "papppa" i listan och sedan ringer upp för att säga att er son eller dotter har tappat sin telefon, Varför kan inte alla andra göra så???

Idag shoppade jag med familjen och tappade bort en påse fylld med kläder.

Gick in i varje butik som jag handlat i och frågade om dom hade hittat den. Fleeeeeera gånger frågade jag kappalhs personal men märkte att dom blev irriterade eftersom dom sa NEJ NEJ NEJ flera gånger så jag gav upp hoppet och funderade att gå köpa allting igen..några minuter efter ser jag att personalen från kappahl vinkar in mig till butiken där hon frågar vad det fanns i påsen? Efter en beskrivning pekade hon på exakt dom kläderna vi hade köpt.

- det var två personer som precis lämnade in kläderna och sa att dom ville ha pengarna tillbaka, 2 minuter efter att du kom. jag misstänkte att det kanske var dina men dom hade ju kvitto, de var kurder, jag vet det eftersom jag själv är kurd"......Sen sa hon också något om att tjejen var lång och hade rosa tröja på sig och att killen hade konstiga ögon...

vad spelar det för roll nu? Jag befann mig MITT i kista galleria och det var tusen tjejer som hade rosa på sig och såg ut att vara kurd. Jag hoppas att ni mår bra nu som blev 1600 kronor rikare.

Kanske får man istället höra goda nyheter imårn på mammas läkartid eftersom det var skit idag?

Ska sova nu och försöka drömma om när jag tar fasst där där tjejen med rosa tröjan och killen med konstiga ögonen och lär dom en häftig läxa....

Nattinatti/Sandra

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista