Vinnaren av..

.. min lilla gissa-låten-"tävling" är.. Rahel Selam Abraham 17 år, från Norsborg! En stor applåd till henne! Wooho! Det var Drake med låten Come with me. Hahaha men jag e ledsen att meddela att hon e en riktig liten fuskis! Jag snackade med henne i telefon och hon ba, aa juste visst hade jag gissat rätt? Jag ba, aa! Hur visste du ens? Hon ba, asså man kunde ju lätt se att det stod Drake.. och sen kunde man se att det stod come with.. så jag gick in på google och skrev Drake come with och så kom den rätta låten fram! .. Asså vilken fuskis hon e, då visste hon egentligen inte vilken låt det var.. så hon räknas inte.. jag ska göra en ny gissa-låten-tävling! Jag tar tillbaka applåderna också..

Vet ni vad som e fett jobbigt? .. När folk e sena! Och då menar jag inte sena sådär till skolan eller nåt, jag menar sena när man typ ska ut. Min kompis Hanna e den värsta av de alla! Helt ärligt, alltid, alltid så gör hon mig arg pågrund av sin senhet. (senhet? hahah ni fattar). Jag vet, ibland om nån frågar vart man e, så kanske man säger att men e på gården fast man e hemma och knyter skorna.. Okej sånna där grejer fattar man, det e typ bara en lite lögn man säger så att personen som väntar på dig inte ska flippa.. MEN Hanna hon övedriver! .. Jag va i T-centralen i lördags och väntade på t-banan, jag skulle hem. Klockan var: 20:30. Jag ringer Hanna och säger att hon ska göra sig klar och att jag e hemma om 40 minuter. För jag skulle bara hem och hämta några grejer sen skulle vi ut. Hon ba, okej! .. På tåget så smsar jag henne och säger att jag e hemma och väntar (fast jag inte var det, men jag sa det så att hon skulle skynda sig ni vet). Hon ba, Okej jag kommer snart. (observera, hon skrev SNART). Då var klockan runt 21:10

Och kan ni gissa när hon kom hem till mig? Klockan f*cking 22:20! Kom igeeeeen! Sluta överdriva! Det skulle vara en annan sak om hon skrev.. blablablabla.. jag kommer bli sen. Inte langa en .. "Jag kommer snart" när hon egentligen står i duschen sådär hahah .. Hennes senhet gjorde så att vi blev sena till våran destination också!

Lektion 1 - Säg aldrig att du kommer SNART om du kommer om 2 timmar! .. Relationer mellan vänner kan förstöras pågrund av sånt där shit, ni vet det va? Hahah.

I allafall här e låten..

Peace out!

/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista