Lola talar till nationen

God dag kära läsare och medborgare av världen. Äsch vi skippar det fina snacket. Abow, vad händish där ute bloggish och bloggiriskos? Det här e Lola som talar till nationen. Ni som har följt farsans blogg vet att jag kapar hans blogg då och då. Mennnnnn det var fett med länge sen jag bloggish för er, jag vet jag har varit fett med keff med bloggandet. Meh chilla pernilla för nu axar jag igen, vad är meningen med att bloggish egentligen? Många tror att man e benke om man bloggish och inget för betongen men alla vet jag e en riktig canadaguss bre. Meh chalas, bloggish eller inte bloggish det e frågan? Ibland man hittar riktiga bra keffa bloggar och andra är katt katt, fet katt. Jag hitta en guzz där hennes blogg heter Fuck you right back , det va Tunng bre, fast en annan shuna har döpt sin blogg till Kissies. Först jag trodde abowww en katt har börjat blogga men tagga ner len för det var swedi shuna som hade opererat sina memeks.

Det e tung att blogga för ibland man hitta riktiga interesanta inlegg. Stor stor stor + till alla metropolisher som bloggish. Vad händish nu närmast? Walla farsan ska opereras. Men vill ni veta en hemlish? Han e fett med Yoghurt. Men han måste vara modig annars får han en örfil av morsan. Vad han ska göra har varit lite hemlish, why vet jag not but han säger att han kommer jaga draken bättre och andra säger att han blir ibne.

Chalas de räcker med bla bla bla bla och bla. Vi höres nu ska surfa runt på babas dator. Vill ni läsa mina tidigare inlägg? Välj länk då!

Lola

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista