Tänk er...

.. minnen. Minnen måste nog vara ett av det mest värdefullasate som finns. Visserligen finns det minnen som man bara vill förtränga, men också minnen som man vill uppleva åter. Det underbara med minnen e att man verkligen kan uppleva dem omigen. Med minnen kan du befinna dig i en förgången tid precis när du vill. Du kan uppleva sorg, glädje, ilska eller ro på dina villkor. Saker och ting kan förändras och folk kan komma och gå, men inte i minnet ditt..

Medans jag skrev det där så kom jag på en massa crazy saker jag har varit med om.. haha vad härligt det e med minnen asså. Jag antar att man bäst minns det som påverkat dig mest, eller den upplevelsen som har fått dig att känna på ett visst sätt starkast. Jag älskar att prata minnen med mina vänner, ibland kommer det upp saker som de kommer ihåg men som jag totalt har glömt bort och tvärtom. Ibland kommer dem med helt knasiga saker. Man ba, "ey ey ey neeeej när gjorde jag cripwalk i bara baddräkt på gården? Ljuga inte!" Sen alla ba, "jooo kommer du inte ihåg?". (hahahaha asså det var bara ett exempel, det har aldrig inträffat. Jag i baddräk? Sen på gården av alla ställen? Hell no!) Men ni fattar.

.. okej, minnen må vara underbart och allt, men ibland så e det bäst att låta minnen vara minnen.. om ni förstår vad jag menar.

Aja, ska avrunda nu.. Nej jag missade halva Efterlyst! Jag diggar Efterlyst, den håller mig uppdaterad. Fast jag känner fett många som tycker att Efterlyst e lite otäck sådär. 087020090, haha visst e det numret till Efterlyst? Jag kan knappast min mammas nya mobilnummer men jag kan Efterlysts nummer. What's up with that? Okej kanske för att de upprepar det var femte minut! .. Men i allafall, minnet e tungt ju!

/Emma

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista