Iron Man + Illuminati = Sant

Ser ni den nya ljuset på Iron Man på bröstet? Det är inte längre en cirkel. Nu är det en triangel. Är det en slump? NEJ! Det är ett Illuminati tecken!

I fredags bjöd jag ut min fru på dejt. Ni läste rätt. Vi gick på dejt. Jag bjöd henne på bio för att titta på Iron Man 2. Vi hade själklart sett Iron Man 1 sen tidigare och vi älskade den och vad kan jag säga om 2:an? Det blir bara bättre och bättre. Men jag kan inte hålla mig från att berätta hur dessa "film människor" försöker få in dolda budskap i oss genom filmerna. Bara trailern på filmen Iron Man 2 är full med budskap.

Innan jag går vidare vet ni vad Illuminati är för något? Illuminati, Illuminatorden, var en sammanslutning som grundades den 1 maj 1776. Organisationen är mycket hemlig och endast ett fåtal utvalda medlemmar vet om det egentliga syftet med Illuminatiordern. Det officiella syftet sägs vara att främja förståndsupplysning, sedlighet och politisk frihet men det verkliga syftet är att avskaffa alla befintliga regeringar och skapa en enda världsregering som skulle styra världen. Det här är lite i kort version.

Men nu om Iron Man 2. Tony Stark är i domstolen eftersom regeringen försöker få hans Iron Man-teknik som ska användas för milirären. Han är mycket avvisande för domaren, som ber honom om tekniken och dräkten. Tony Stark berättar att han inte kommer att lämna över det och han ropar att han har "Privatiserad världsfreden" och till det får han massor med applåder och jubel i rättsalen. Iron Man är en uppenbar propaganda av Illuminati för att visa att makten inte innehas av regeringen utan av de rika företagen. Ett annat budskap är att avancerad teknik behövs för att upprätthålla fred (vilket är en teknokratisk regering.)

Det finns klara tecken på att Iron Man används som ett propaganda medel, särskilt som den serietidningen började på 60-talet med Iron Man som en anti kommunistisk hjälte (detta är anledningen till seriefiguren Whiplash är rysk och vi har också seriefiguen Mandarin som är en kinesisk skurk.) Man kan ju självklart säga att det är inte filmindustrin fel utan de kopierar nästan bara en serietidning men vi har andra serietidnings filmer med samma Illuminati propaganda som bland annat Watchmen. En av karaktärerna är att förena världen med en inbillad fiende från rymden. Det ändrades lite i filmen med med samma resultat.

Så där ser ni. Propaganda i filmer blir mer och mer uppenbart för varje dag.

Juan