Medvetna men ändå inte medvetna..

What's happenin y'all? Shit, jag saknar Chappelle's show, jag satt alltid och kollade på den, om inte med tjejerna så satt man hemma i soffan själv och skrattade sådär..

http://www.youtube.com/watch?v=6KvLZ3gdBhw&feature=related

.. haha, Chappelle asså!

Men men .. Söndag, ännu en gång! Inte lika soligt som igår, men ändå en härlig dag! Mycket har hänt det senaste dagarna, men ändå så har ingenting hänt. Kan det va så? Antagligen! Jag gick av en slump in på en väns blogg, Samira heter hon. Hon hade lagt upp ett citat som lyder såhär - "Alla dagar som kom och gick inte visste jag att det var livet". Klockrent citat tycker jag.

Det känns som att man väntar på att livet ska "börja". Vi pluggar, knegar och kämpar på för någonting som komma skall. För den där resan, för den där examen, för det där jobbet, för det där huset, för den där drömmen.. Fast det vi glömmer bort medans vi försöker nå våra mål e att livet rullar på under tiden. Jag antar att vi e medvetna om det såklart, att livet rullar på. Men jag tycker att vi helt enkelt glömmer bort att leva i nuet och uppskatta varje dag och det lilla den ger oss. Ingen dag e den andra lik även fast man kan tro det.

"Lev varje dag som om det vore din sista", ett uttjatat ordspråk som vi alla känner till.. fast ett sant ordspråk. Men att leva upp till det e svårare sagt än gjort, mycket svårare. Så vad ska man göra? .. Kombinera nuet och det som komma skall kanske. Inte vet jag, men det jag vet e att vi måste börja uppskatta det lilla varje dag bjuder på. Vända det negativa som händer till någonting positivt, jag vet, det kan vara fett svårt. Men man kan alltid försöka. Jag försöker. Börja tänk positivt! Ens tankar e starkare än vad man tror.. Apropå tankar, om ni inte har läst boken "The Secret" av Rhona Byrne så måste ni göra det. Tung e den!

Nu mina vänner ska jag göra det jag gör bäst.. ÄTA! Haha.

Peace!

/Emma