Hur har det gått?

Nu har det gått exakt två veckor sedan jag opererades. Hur har det gått? Mår jag bra? Det har gått bättre än vad jag hade förväntat mig. Många bloggar på internet skriver väldigt negativt om operationen Gastric Banding som leder till en massa omoperationer och en massa komplikationer. Jag måste säga att jag mår jätte bra. Har inte haft några komplikationer alls. Självklart hade jag smärta några dagar efter operationen men sen gick det över men idag var jag hos distriksköterskan för att ta bort häftklammerna så nu känns smärtan lite mer men tydligen ska det gå över om några dagar. Jag är direkt ingen person som kan ligga liggande och vila och inte göra någonting så idag åkte min fru, hunden och jag till stan för att njuta av vädret. Jag gick som en snigel men jag klarade mig bra.

Jag tror att min operation blev lyckad först och främst för att läkaren gjorde ett bra jobb. Sen tror jag också att min kropp hanterar det bra. Väldigt bra skulle jag vilja säga. Kroppen anpassar sig utmärkt och sist men inte minst så följer jag mat schemat jag fått från sjukhuset så ordentligt jag bara kan. Jag vill absolut inte fuska för att jag är motiverad och vill lyckas. Många i min omgivning märker förändring på mitt utseende. Det sägs att mitt ansikte har blivit annorlunda. Jag har svårt att se förändring i mig, utan jag nöjer mig mer med vågen som visar mindre och mindre för varje dag. Jag är nöjd!

Vill du veta mer om min operation och höra mig själv berätta hur jag mår och hur det har gått? Du kanske är intresserad av mina 10 måltider jag måste få i mig varje dag under kommande två veckorna? Då tycker du ska lyssna på Metropol Nu imorgon mellan 15:00 - 17:00! Missa inte det!

Juan