Fin helg och trött själ!

Helgen var fin. Superfin med en massa sol och skratt. Fina underbara människor och gräs mellan tårna! Jag trampade barfota på underbart varmt och fuktigt gräs. För första gången i år, det mina damer och herrar var väldigt fint!

Det vart några grillade korvar, ett och annat glas rosé och lite dans mitt i Tanto. Jag älskar dans mitt i Tanto. Dans mitt i Tanto till tonerna av Labyrint. Så allt som allt var det en grym helg. Men idag insåg jag att min själ är trött. Den behöver något mer än mitt inrutade liv. "Mitt skola, fika, hem,plugga och gå ut"-liv.

Ta det inte fel, jag älskar människorna i mitt liv och de gör att jag faktiskt orkar tråkstunder. Men jag vill göra något mer, min själ vill något mer. Jag vill se mer än tunnelbannans reklam, jag vill se mer än Stockholmarnas sura miner på morgonen och jag vill mer än att bli puttad i rulltrappan av en kostymnisse som inte ser längre än sig själv. Jag vill guppa på en båt på Amazonasfloden och läsa en bok. Jag vill se nya fina landskap, jag vill lära mig ett nytt språk eller helt enkelt bara fly en stund.

Min själ är trött helt enkelt. Min själ vill leva igen. Eller nått... Men nu måste jag duscha, läsa lite läxor och sen sova för imorgon "*måste"*jag till skolan! Ha det bäst kära ni

Lucia