Mammas första dag

Idag börjar ett helt nytt liv... både för mamma och för hela familjen. Helt ärligt vet jag inte vad jag ska vänta mig men jag ber till gud att det inte är illa..

Det positiva är att mammas skelletundersökning var bra men endå hamande hon i arm A som betyder att hon kommer va sina cellgifter tätare inpå varandra och mer behandlingar.. I vanliga fall får men cellgift 6 gånger var 3:e vecka men hon ska få 8 gånger varannan vecka.. Självklart är det en stark gift som ger äckligt många biverkningar men samtidigt så räddar det giftet livet på mamma. Idag fick hon sina första behandling och jag vet att det värsta mamma vet är att må illa, vi alla som känner henne vet hur dåligt hon mår under sina graviditeter när hon bara bosätter sig i sjukhuset första 6 månaderna men efter alla anti på illa preparat hon fick idag ska det inte vara något problem säger läkarna.. Hittills har allting gått bra då hon ätit och druckit men hon sover just nu så jag är bara rädd att hon ska upp och gå raka vägen till toa för att Spy..

Annars vill jag bara att hon vaknar och säger att hon är hungrig för jag har precis lagat klart oxfile med championsås och kokt potatis tillsammans med broccoli.. Mammas favorite:)

/Sandra