Bildframkallare, we got u!

Ni vet de som framkallar bilder. De måste ha det fett roligt på sina jobb asså, de sitter nog och dör av garv varje dag. Tänk alla knas bilder som de får se dag in och dag ut. Asså tittar de igenom alla bilder? Seriöst jag vill veta. Tänk för länge sen när man framkallade exakt alla bilder, då hade man ingen data att "gömma" de lite "hemligare" bilderna i, if u know what I mean? Inget var privat kan man säga.. haha allt var i såfall mellan dig, din partner OCH bildframkallaren (eller vad de nu än heter) Tänk om de som framkallar bilder har fått men för livet efter vad de har sett haha! Eller tänk om nån bildframkallare typ har framkallat en extra bild för att ta hem och visa sina homies sådär? Ey, det gäller att vara försiktig.

Haha om bildframkallaren garvar när du ska hämta ut dina bilder, då har bildframkallaren sett nått som bildframkallaren inte borde! Typ en bild på dig som dina vänner tog på dig på en fest när du hade somnat och de hade ritat massa shit på ditt ansikte och grejer. Sen en bild där de har stoppat 25 sugrör i dina näsborrar eller nåt. Alltså, om bildframkallaren garvar, e ditt liv över!

.. Jag gick och lämnade in en filmrulle idag så jag kom att tänka på det bara. Bäst för bildframkallaren att hon/han inte garvar alltså haha.. då blir det knas.

/Emma