"Mitt liv som Maradona"

Igår blev jag bjuden till Metropol Nu.Programmet som sänds måndag till torsdag mellan 15-18. Ett program som handlar om allt från höjda priser på busskortet till våldet eller möte med stjärnor. Det var nog därför jag blev bjuden. Jag är ju en stjärna. Programledarna som jag fick prata med igår vad Dejan och Rasmus. Alltid så trevliga grabbar.

De ville snacka med mig om min operation. Hur det gick till att jag valde att göra operationen. Vi pratade även om hur operationen utfördes. Hur jag mår nu två veckor efter operationen. Vi snackade lite om min konstiga och jobbiga diet som innebär äta flera gånger om dagen och vi pratade självklart om vad jag gör om dagarna nu när jag är sjukskriven och jag har så mycket fritid.

Jag måste säga att jag hade otroligt roligt igår och det är alltid kul att träffa Metropol folk. Efter Metropol intervjun så kände jag för att åka förbi jobbet eftersom det ligger i närheten av Radiohuset. Väl framme på jobbet så vart alla jätte glada över att se mig. Det kändes som om jag hade vart borta i flera månader. Jag saknar mina kollegor och man märkte att dom saknar mig också. På väg hem senare igår så promenerade jag hela vägen till centralen i solen med frugan. Solen var otroligt skönt igår men så såg jag en Telenor butik och fick med mig min nya leksak hem. Vad kan det vara? Jag hänger med i trenden helt enkelt. Ni ser leksaken på bilden nedan. Jag tänkte belöna mig själv varje gång jag går ner i vikt så mycket. Det blir lite som motivation. Så nu har vi sagt att kommer jag ner till en två siffrig tal på vågen så blir det en ny leksak! Jag längtar! Haha!

Missade ni intervjun så kan ni alltid lyssna på den igen. Klicka på följande länk: