Kan inte hitta på nån nice rubrik just nu!

Jag vet, alla har blivit myggbitna, fast inte jag! Jag har fan blivit myggäten av mördarmyggor eller nåt. Utan att överdriva. Det e knas.

Jag vet att alla djur utgör sin del i naturens kretslopp eller whatever, men de här myggorna tror jag bara finns för att jävlas med oss. På riktigt.

När man har chillmoments på sommarängen e de där och e jobbiga, när man tarelugnt på stranden intill ett träd e de där och irriterar en, när man ska somna hemma en sommarnatt i sitt tysta rum e de där och låter (feeeett jobbiga), om man e i skogen och vandrar - ni vet när man måste vandra med sin klass i hundra år för att sedan sätta sig ner och äta matsäck på ett ställe så e de där och omringar ens huvud, när man e ute och grillar och solen börjar försvinna så dyker de upp, alltid i en klunga sådär! Riktiga inbjudare e vad dem e! De borde bara elimineras! Damn. Inte nog med att de alltid bjuder in sig själva, de lämnar efter sig sitt gift och håller oss vakna halva natten för att man kliar sönder sig.

Jag hatar näst intill ingenting här i världen, men de här myggorna visar mina dåliga sidor och jag måste säga att jag.. HATAR dem. I said it.

I allafall nog om dem, palla skriva ett helt inlägg om nåt jag hatar haha. Det jag egentligen skulle skriva var att jag just nu sitter och pluggar själv i ett tyst klassrum. Känner mig fett smart sådär haha. Efter skolan ska jag dra till bibblan och plugga some more med babygirlAmal och efter det dra till det där nicea gymmet med Hanna.

En sak till bara, what's up med att jag använder engelska ord 24/7 i mina inlägg? De flesta gör det faktiskt. Asså saken e, det kommer bara typ natural liksom, hahahaha driver med att jag skrev, typ "natural". Jag menar naturligt, skulle skrivit de, men ville bara driva. Haha och nu palla att jag försöker förklara mitt "skämt".

Aja I'll be back mina kära läsare.

Men nu, I'm out!

/Emmz