Kalla mig Hitch!

Fett nice fjäril visst? Den kunde inte flyga kommer jag ihåg, några klasskamrater hittade den typ på skolgården, haha jag har för mig att de döpte den till typ Pelle eller nåt.. fett synd om den, stackare.

I allafall fjärilen har ingenting med inlägget att göra, för det jag vill säga e .. I'm the gaaddamn lovedoctor fo reeeeal asså! Inget skämt nu, jag har fått saker att hända. Kan inte avslöja för mycket här u know, men jag kan säga såhär. Genom att en vän följde mitt enastående råd så har hon fått den hon gillar närmare sin båt. Förut satt han bara fast på kroken, men just nu vevar hon in fiskespöt.Asså jag e såååå tung, jag känner mig som Will Smith i filmen the Hitch. Ja svär tjejer och killar tänker inte så himla olika som man påstår.. eller så kanske det bara e jag som har ett vidgat tankesätt och kan se saker från både det kvinnliga och manliga perspektivet. (hahah helt stolt)

Låt mig bara avsluta med att säga, om ni behöver råd, var inte blyga, fråga på. Glöm dendär fråga Olle eller vad fan han än kallar sig, fråga Emma istället! Aaight? Hahah va leker jag. Det e mitt på natten också.

Men men, nu e det sleepmooooode! Så godnatt alla lojala läsare!

Förresten hämtade min dator idag och den var safe, alltså han hade förmodligen inte läst mitt inlägg där jag kallade honom smyghustler.. tur där asså.

Peace, kärlek och inget annat! /Emmz