Vattenpipan - en farlig trend?

Som rubriken lyder så står det en artikel i senaste Vårdguiden tidningen som har kommer hem till alla i Stockholms län. "Att röka vattenpipa har blivit trendigt... många tror att vattnet i pipan renar röken och gör det ofarligt att röka. Men det är fel. Faktum är att man får i sig mer av farliga rökgaser än när man röker cigaretter" Så skriver Vårdguiden i artikeln bland annat. Jag säger så här. Allt är farligt i världen! Så fort något blir trendigt och säljer bra så blir det den farligt för myndigheterna. Kommer ni ihåg när man sa att chips gav cancer? Vi köper fortfarande chips som ingenting. Vi vet att Mcdonalds är farligt för oss men vi äter där ändå oavsett om hamburgaren är gammal och har stått där i flera minuter. Haha vi skiter i allt och alla. Så länge vi känner oss bra så kör vi bara framåt.

Jag älskar Vattenpipa. "Vattenpipor är ofta vackra - men de gör sig bäst oanvända på souvenirhyllan" skriver Vårdguiden. Jag dissar Vårdguiden och skriver här på bloggen "Vattenpipor är absolut super vackra - och de gör sig bäst använda hemma, balkongen, ute i naturen eller på stranden".

Juan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".